پاسخ به شبهات فضای مجازی

پاسخ های کوتاه به آخرین شبهات فضای مجازی توسط حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم

پاسخ های کوتاه به آخرین شبهات فضای مجازی توسط حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم

پیوندهای روزانه

به جای هزینه برای طلبه‌های خارجی المصطفی، بیمارستان بسازیم

❌ شبهه ۶۳۵
در حال حاضر ۱۰۰ هزار طلبه از ۱۳۶ کشور جهان تحت نظر این مرکز در ایران بتحصیل اشتغال دارند!! .*

✍ فرض کنید میانگین هزینه ماهانه برای اقامت یک طلبه مجرد شامل : (کرایه منزل ، ایاب و ذهاب ، غذا ، درمان ، هزینه یکبار رفت و برگشت به کشورش در سال ، پول جیبی ، کتاب و لوازم تحصیل ، پوشاک و.......) فقط پانصد دلار باشد .
یعنی هزینه هر طلبه در ماه معادل شش میلیون تومان (با دلار دوازده هزارتومانی) و هزینه سالانه او هفتاد و دو میلیون تومان (۷۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان) است .

✍ بنابراین ، هزینه یکصدهزار طلبه در هر ماه پنجاه میلیون دلار یا ششصد میلیارد تومان (۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) خواهد شد .

✍ پس ، هزینه مجموع طلبه های شاغل بتحصیل طی مدت یک سال معادل ششصد میلیون دلار یا هفت هزار و دویست میلیارد تومان (۷،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) است!!.

✍ طبق برآورد کارشناسان برای ساخت یک بیمارستان کاملا" مجهز ۱۰۰۰ تختخوابی بطور متوسط ۱۱۰۰ میلیارد تومان باید هزینه کرد.

✍ آیا میدانید ، با هزینه یکسال طلاب خارجی مقیم در ایران می توان حداقل ۷ بیمارستان کاملا" مجهز ۱۰۰۰ تختخوابی در ۷ شهر مختلف ایران ساخت و تحویل نظام سلامت کشور داد ؟

✍ همین الان بنشینید و کمی فکر کنید :
✍ *امروز که هموطنان ما گرفتار بلای خانمانسوز بیماری کرونا شده اند اگر  یک بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی مجهز در قم داشتیم چه خدمتی می توانست به مردم این شهر ارائه دهد....


✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
اولاً شهریه طلاب خارجی همانند شهریه طلاب ایرانی است که کمتر از یک میلیون تومان است. که بخش عمده ی آن از وجوهات مردمی تامین می‌شود. پس اساس حساب کتاب نویسنده غلط است.

اما در مورد ضرورت نهادهایی مانند جامعه المصطفی که باعث گسترش نفوذ فرهنگی ایران در جهان است (و نظیر آن در اکثر کشورها وجود دارد) قبلاً مطالبی نوشته‌ام و در این‌جا به همین نکته اکتفا می کنم که طبق آمار، جامعه در حدود ۳۰ سال فعالیت خود بیش از ده برابر دانشگاه تهران در طول ۸۰ سال، به اتباع بیگانه زبان فارسی آموزش داده است.

دین ستیزان و مخالفان روحانیت، برای ایجاد بدبینی، دائماً این نظریه را مطرح می‌کنند که پول حوزه و امامزاده ها و زیارت و .... را برداریم خرج جای دیگری کنیم، یه بار که مسئله فقر پیش میاد، میگن خرج فقرا کنیم، اگر مسئله ای برای دانش‌آموزان پیش بیاد، میگن خرج مدرسه ها کنیم، و.... الان هم بحث کرونا پیش اومده میگن خرج کرونا کنیم!! بالاخره بفرمایید این یه مقدار پول که عمده‌ی آن هم توسط خود مردم هم تامین می‌شود، بالاخره باید کجا هزینه شود؟ چرا همیشه در مشکلات فقط از کیسه‌ی نهادهای دینی حاتم بخشی میکنید؟ چرا نمیگید از سلبریتی ها باید مالیات گرفته شود؟ چرا خرج های غیر ضرور مانند برخی شهربازی‌ها و اماکن تفریحی کن تنها عده‌ی معدودی از اقشار مرفه بهره‌مند می‌شوند را مطرح نمی‌کنید؟ فکر نمی‌کنید این بازی قدیمی و حیله ها برای مردم نخ نما شده است؟

🔹 نکته آخر اینکه در ایران با وجود جامعةالمصطفی و امامزاده ها و... و علی‌رغم تحریم‌ها الحمدلله کمبود خاصی در مواجهه با کرونا احساس نشده اما در کشورهایی مانند اسپانیا (که جامعةالمصطفی هم ندارند!!) و حتی آمریکا، انتشار فیلم و عکس وضعیت بستری شدن بیماران در راهروها و استفاده از پلاستیک زباله به‌جای لباس، برای کسی که به دنبال حق باشد، بسیاری از حقایق را روشن کرده است. 

🚩 پاسخ‌به‌شبهات‌فــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
 

  • محمد قربانی مقدم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی